Transparència

Volem oferir-te el màxim d’informació sobre els nostres projectes. Per això aquí trobaràs d’on provenen els fons que ens ajuden a tirar endavant els projectes i programes que duem a terme.

2019

Subvenció de l’Ajuntament de Cardedeu a través del Fons Català de Cooperación al Desenvolupament del projecte Dret a la Salut a Guinea Bissau: Millora de l’assistència mèdica i sanitària augmentant les capacitats humanes (Guinea Bissau). Import 6.567€

Subvenció de l’Ajuntament de La Roca del Vallés a través del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per a la Rehabilitació i Millora de les Instal·lacions de l’Escola Taller de Bisselanca (Guinea Bissau). Import 10.901,51 €.

logo-fons-catala-boCARDEDEULAROCA

2018

Subvenció de l’Ajuntament de Cardedeu a través del Fons Català de Cooperación al Desenvolupament del projecte Dret a la Salut a Guinea Bissau: Millora de l’assistència mèdica i sanitària augmentant les capacitats humanes (Guinea Bissau). Import 6.248€

logo-fons-catala-boCARDEDEU

2017

Subvenció de l’Ajuntament de La Roca del Vallés a través del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per la Construcció d’un centre de desenvolupament infantil per a la atenció de nens amb discapacitat intelectual i/o múltiple a Biombo (Guinea Bissau). Import 11.001,53 €.

LAROCA                                                         logo-fons-catala-bo

2016

Subvenció de l’Ajuntament de La Roca del Vallés a través del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per la Construcció d’un centre de desenvolupament infantil per a la atenció de nens amb discapacitat intelectual i/o múltiple a Biombo (Guinea Bissau). Import 12.801,56 €.

 

LAROCA                                                  logo-fons-catala-bo

Subvenció de l’Ajuntament de Cardedeu per la Construcció d’un centre de desenvolupament infantil per a la atenció de nens amb discapacitat intelectual i/o múltiple a Biombo (Guinea Bissau). Import 5.318,77 €.

 

CARDEDEU

Subvenció de l’Ajuntament del Masnou a través del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per la Construcció d’un centre de desenvolupament infantil per a la atenció de nens amb discapacitat intelectual i/o múltiple a Biombo (Guinea Bissau). Import 6.818,18 €.

 

MASNOU                            logo-fons-catala-bo

2015

Subvenció de L’Ajuntament de La Roca del Vallés a través del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per la Construcció d’un centre de desenvolupament infantil per a la atenció de nens amb discapacitat intelectual i/o múltiple a Biombo (Guinea Bissau). Import 12.500 €.

 

LAROCA                                                  logo-fons-catala-bo

Subvenció de l’Ajuntament del Masnou a través del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per la Construcció d’un centre de desenvolupament infantil per a la atenció de nens amb discapacitat intelectual i/o múltiple a Biombo (Guinea Bissau). Import. Importe 8.181,82 €.

MASNOU                                 logo-fons-catala-bo