Col·labora

Apadrinar

Quan apadrines tens la oportunitat de posar un rostre a la teva ajuda. Gràcies a la teva aportació un nen o nena podra millorar el seu futur, oferint una educació, alimentació i una sanitat de qualitat. L’apadrinament que realitza AMIC és directe, és a dir, cada padrí permet que un nen o nena vagi a l’escola, disposi dels seus llibres i del seu uniforme, així com també que faci un àpat en el menjador social infantil.

Llegir més

Fes-te soci

Ser soci col·laborador et permet participar activament en l’evolució dels nostres projectes, ajudar a fer-los realitat i contribuir a construir una situació millor per a la població més desafavorida de Guinea Bissau.

Gràcies al teu suport continuat, els projectes poden caminar cap al futur amb fermesa. A més, podràs escollir la quota i la temporalitat amb què vols participar.

Llegir més

Voluntariat

El voluntariat és la força de la nostra ONG, entenent aquest com el desenvolupament d’una activitat professional portada a terme amb diligència i experiència, però sense rebre cap més compensació que el d’un somriure.

Per ser voluntari, només necessites temps, ganes i il·lusió. Si vols formar part del nostre voluntariat, posa’t en contacte amb nosaltres.

Llegir més

Patrocina un projecte


Un patrocinador pot apostar fermament per un projecte específic realitzant una donació puntual. D’aquesta manera veu el seu esforç reflexat en un projecte concret i pot comprovar com creix i com ajuda a moltes persones. A més, de la satisfacció de veure en marxa el projecte, AMIC també ofereix tant a empreses com a particulars avantatges fiscals per la seva ajuda.

Llegir més

Donatiu

A vegades quan creiem que les coses ens van bé o quan rebem una aportació inesperada, volem que això repercuteixi en altres persones menys afortunades. Fent un donatiu puntual també col·labores en la transformació d’un entorn que beneficiarà a molts nens.

Llegir més

Campanyes solidàries

Has pensat que potser podries ajudar-nos organitzant un torneig esportiu, una activitat lúdica o cultural, una xerrada o una exposició. Posa’t en contacte amb nosaltres i en parlem, qualsevol acció pot ajudar a sensibilitzar i a treballar per aconseguir que els infants de Guinea Bissau tinguin un futur millor.

Llegir més

Com vols col·laborar?