10 Raons per Apadrinar amb AMIC 

El total del teu apadrinament amb AMIC es destina a l’educació, l’alimentació i l’acollida del nen o nena apadrinat.
La teva aportació mensual anirà destinada a la manutenció i/o escolarització del nen que hagis apadrinat. Si va a l’escola, els diners arriben directament al centre per cobrir les seves despeses d’escolarització i un àpat diari. Si és menor de 4 anys i, per tant, encara no està escolaritzat, la teva ajuda s’envia a l’orfenat on viu l’infant per contribuir a la seva manuntenció i cura.
Amb AMIC cada infant té un sol padrí o padrina en el nostre país. D’aquesta manera es crea una relació estreta que afavoreix el desenvolupament de l’infant
Com a padrí rebràs dues fotos l’any, com a mínim. Si el teu fillol o fillola va a l’escola, t’enviarem les seves notes.
Totes les dades que et puguem facilitar: edat, data de naixement, ètnia, situació familiar, germans, història personal i familiar, gustos…
Sempre que poguem i les condicions ho permetin t’ajudarem a que la vostra relació sigui propera. Per això quan viatgem o quan enviem un contenidor amb material, et convidarem a enviar-li fotos, cartes i un petit detall.
Perquè ho tinguis tot a mà i a un sol click.
Amb AMIC l’apadrinament pot començar amb un nadó i que aquest pugui estudiar infantil, primària i secundària en els nostres centres. A més, si ho vols també potràs contribuir en els seus estudis universitaris. Tu decideixes fins quan el vols acompanyar”
AMIC és una ONG al desenvolupament reconeguda, per això tens els mateixos avantatges fiscals que una ONG gran, però som més propers. Gràcies a aquests avantatges, amb AMIC el teu apadrinament és de menys de 9€ al mes.
Amb AMIC disposaràs d’un telèfon directe per parlar amb els responsables del teu apadrinament i gestionar qualsevol dubte o qüestió.

Encara tens dubtes? Truca’nsWhatsApp al 671026566 escriu-nos.

Vols apadrinar un nen o nena?

Com vols col·laborar?