Apadrinar

Quan apadrines tens la oportunitat de posar un rostre a la teva ajuda. Gràcies a la teva aportació un nen o nena podrà millorar el seu futur. Doncs li ofereixes una educació, alimentació i una sanitat de qualitat. L’apadrinament que realitza AMIC és directe, és a dir, cada padrí permet que un nen o nena vagi a l’escola, disposi dels seus llibres i del seu uniforme, així com també que faci un àpat en el menjador social infantil. Aquests ingressos no són destinats a cap altre projecte i cada nen té un únic padrí amb nosaltres.

Vols apadrinar? Truca’ns al 931136660 , envia’ns un WhatsApp al 671026566 escriu-nos.

També pots conèixer els avantatges fiscal de l’apadrinament.

Preguntes més habituals


El nostre treball es realitza a Guinea Bissau, per tant els nens seran sempre de Guinea Bissau.
La teva aportació mensual anirà destinada a la manutenció i/o escolarització del nen que hagis apadrinat. Si va a l’escola, els diners arriben directament al centre per cobrir les seves despeses d’escolarització i un àpat diari. Si és menor de 4 anys i, per tant, encara no està escolaritzat, la teva ajuda s’envia a l’orfenat on viu l’infant per contribuir a la seva manuntenció i cura.
Els nens es poden apadrinar des del seu naixement fins als 18 anys. En el cas dels nadons (que no comencen l’escolarització fins als 4 anys), el teu apadrinament serveix per ajudar en la seva manutenció, doncs són orfes o abandonats i viuen a l’orfenat Casa Emanuel. En el cas dels nens escolaritzats poden ser també de l’orfenat o de la comunitat (d’Hàfia, Bisselanca o barris propers). En aquest últim cas són nens provinents de famílies sense recursos.
Cada fillol/a té un sol padrí o padrina a Espanya i t’hi unirà un vincle totalment voluntari.
Totes les dades que us puguem facilitar: edat, data de naixement, ètnia, situació familiar, germans, història personal i familiar, gustos… Si van a l’escola, intentem que els padrins rebin les seves notes, dibuixos o cartes. A més, per comprovar com creix, també enviem fotos periòdicament. Si és més petit o amb discapacitat, intentem que el contacte també sigui el més proper possible.
El nen no podrà sortir de Guinea Bissau.
Si disposem d’aquestes dades i així ho sol·licita el padrí, podrem facilitar-los-hi.
Per a aquests nens la comunicació amb el seu/seva padrí/na és molt important: quan reben cartes i fotografies des d’Espanya és per a ells molt gratificant. Enviar regals també és una opció, però sempre prevalem que siguin regals que puguin compartir amb altres nens i que no siguin ostentosos.
No es permet l’enviament directe de diners al nen, ja que, molt probablement, no tindrà la destinació en la què el padrí havia previst i, des d’AMIC, no ho podríem garantir.

Vols apadrinar un nen o nena?

Com vols col·laborar?